Banner Banner Banner Banner

Kalender

  September 2018
Ma Ti On To Fr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       

Nyt Norge kjører lammekampanje

09.03.2018 | Skrevet av Ole G. Hertzenberg

- Nå står vi på for å selge norsk lammekjøtt, forteller Matmerk-direktør Nina Sundqvist og lanserer lammekjøttkampanje på TV, nett og You Tube! - Flott initiativ, roser Kjell Erik Berntsen, styreleder i Norsk Sau og Geit.

I gang med storstilt Nyt Norge-kampanje:
- Nå står vi på for å selge norsk lammekjøtt!

- Vi i Matmerk vil at forbrukere skal få øynene opp for at norsk lam er fantastisk, også til kjapp hverdagsmat hele året. Nå feirer vi at det er kommet flere enkle lammeprodukter i butikk - og har flesket til med reklamekampanje, forteller Matmerk-direktør Nina Sundqvist.
- Flott initiativ fra Matmerk, sier Kjell Erik Berntsen, styreleder i Norsk Sau og Geit:

 
- Nå trår vi til for sauebønder og norsk lammekjøtt, sier Nina Sundqvist i Nyt Norge/Matmerk.

Du har kanskje lagt merke til flere reklameframstøt for norsk lammekjøtt fra Nyt Norge de siste ukene? Kanskje du har sett reklame på TV eller på Youtube? Eller lest annonseartikler om lammekjøtt på VG.no eller i andre store nettaviser? Har du sett film om norsk lam på Facebook?


Prøv lammeskav i Wok eller andre retter. Kjempegodt!

Kjøttdeig og skav
- Det er mye lammekjøtt i Norge nå, noe som har ført til at det er blitt fart på produktutviklingen. Det er kommet flere enkle lammeprodukter i butikk, som kjøttdeig, skav og koteletter, sier Sundqvist.

Enkelt og lettilgjengelig
Ifølge Sundqvist har forbrukere etterspurt enklere og mer tilgjengelig lam i Nyt Norges kanaler, så hun er overbevist om at det er et lurt grep.
- Vi er mange som ikke har tid til å steike en steik mellom barnehagehenting og fotballtrening, sant. Vi i Matmerk har kastet oss på anledningen til å få ut stoff som vil gjøre flere forbrukere bevisst på hvor flott råvare norsk lammekjøtt er, sier hun.

Reklamefilm på TV, YouTube og betalt nettomtale
Her er en oversikt over Nyt Norges aktiviterer framover::

  • Reklamefilm på TV (for Nyt Norge med fokus på lam og sau) – reklamefilmene går fra nå og fram til skjærtorsdag, alle store kanaler (TV2, TV3 osv).
  • Bannerannonser med lam og sau i store nettaviser (altså annonser som ligger øverst på avissida)
  • Såkalte "native ads" (dvs. betalte «artikler») på nettsidene til store aviser, deriblant VG og storbyavisene BT, Stavanger Aftenblad og Adressa og fagbladet Aperitif. En av dem er skrevet av Yngve Ekern og handler om norsk lams historie og fortreffelighet. En annen handler kort og godt om lam.
  • Reklamefilmer på You Tube (sånne små på seks og tjue sekunder som sendes før filmene du skal se)
  • Mye forskjellig eget stoff, artikler og filmer, på Nyt Norges Facebookside. På søndag 11.03: Morsom film med statsråd Dale som snakker om alt fra slakting av sau (!) til produktutvikling og tips til gode lammeretter.  Uke11: Blant annet  artig film fra Yngve Ekern som lærer en student å lage  enkel fårikål.  Vi deler også Yngves artikkel om norsk lam i neste uke.  I påskeuka kommer en artikkel fra Yngve Ekern om godt påskelam med ny vri.

Med andre ord: Anbefaler at dere følger Nyt Norges facebookside fra nå og de neste ukene. Vi har allerede begynt å legge ut stoff, og det kommer nytt stoff flere ganger i uka – artikler og filmer. Utrolig fint om dere vil dele og være med på å heie fram lam og skape engasjement. Jo flere av dere som deler og liker, jo flere får jo se stoffet – og vi vil jo ha budskapet ut. (I tillegg sponser vi opp stoffet med ganske gode summer, da...

Les mer om Marmerks lammekampanje her:
https://www.matmerk.no/no/nytnorge

https://www.facebook.com/search/top/?q=nyt%20norge


Pressemelding
 

 

 

 

 
Norsk Sau og Geit nsg@nsg.no                
Org. nr.: 970 134 808
Besøksadresse Moerveien 2A               
N-1430 Ås
Postadresse Postboks 104                
N-1431 Ås
Kontakt Tlf.: (+47) 23 08 47 70