Navn: Sissel Kvam Ulvin

 Alder: Hmmm…41 år.
 
 Bor: Teian gård på Stamnan
 
 Hunder: Har i dag Mira på snart 3 år, og Toppsi på 7 mnd. Mira er min høyre hånd pr.i dag, og har vært det gjennom to sankinger nå. Hun er ikke av den sterke typen, men får stort sett gjort jobben sin. Litt sky overfor andre, men veldig tilitsfull og rolig type noe jeg liker. Toppsi er av en litt tøffere type ser det ut til. Hun kommer fra hundeviskeren på Lånkmoa (Kjell Olav ;-)), og bor der enda av praktiske grunner. Har drevet med gjeterhund siden 2002. Min første hund var Bonso. Han ble aldri noen gjeterhund….og det har jeg nok meg selv å takke..men jeg ga ikke opp av den grunn. Fortsatte derfor med Aura, Mira, Toppsi, Eros, og i dag altså Mira og Toppsi oppatkalla dem sjø :-).
 
 Må si jeg har lært mye siden 2002, men får fortsatt nye tips og ideer. Blir vel aldri helt utlært… Å det som fungerer på den ene hunden trenger ikke nødvendigvis å funke på en annen.
Når det gjelder lokallag og fylkeslag har jeg dratt mye nytte av å være med på kurs de har arrangert. Det er mange flinke instruktører. Synes det fungerer greit slik det gjør i dag. Lokallaget er flinke til å ordne med treningsbaner, og noen prøver.

 Har blitt kjent med mange trivelig folk både lokalt og i fylket. Tar meg friheten til å skryte litt ekstra av gjeterhund folket i Rennebu da. Har flira my sammen mæ dåkk. Herlig gjeng hvor ting ikke er så høytidelig, men samtidig får du ærlige svar å gode råd. 
 
 
Da vil jeg tilslutt takke for meg, og sender gjeterstaven videre til en av de første som lærte meg litt om gjeterhund nemlig KRISTIN SKJERVE!!