April 2021 |
Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||
Årets siste utgave av medlemsbladet er i trykken, og vil snart komme hjem i postkassen til våre hovedmedlemmer. Vedlagt dette bladet ligger også kontingentfakturaen for 2020. Allerede nå kan du lese bladet på nett.
Ruralis (Institutt for rural- og regionalforskning) inviterer til konferanse om "Beiteressurs, rovdyr og lokalsamfunn" 15. november.
Alle medlemmer i Nortura kan nå bestille og kjøpe saueslakt til engrospris, levert ut fra slakterienes medlemsbutikker over hele landet.
Styreleder Kjell Erik Berntsen, nestleder Pål Skoe Kjorstad og generalsekretær Lars Erik Wallin hadde torsdag 31.10 et møte med statssekretæren og deler av embetsverket i Landbruks- og matdepartementet.
NRK sin nye serie "Matsjokket" tar opp problemet med matsvinn i Norge. I første episode får ekteparet Kristofer Hivju og Gry Molvær Hivju et sauesjokk når de ser hvor mange tonn sau som havner på fryselaget.
Norsk Sau og Geit ga sine innspill til Stortingets Energi- og miljøkomité mot statsbudsjettet for 2020.
Norsk ost laget på geitemelk kapret hele 7 medaljer i den anerkjente ostekonkurransen World Cheese Awards 2019.