Man startet som vanlig med klasse 3. Det var ca 300 meter hent og uten singling. I klasse 3 var det 15 startende og prøven ble dømt av Vidar Tangeland.

Et spenningsmoment for dagen var været. Det var meldt mye nedbør og vind, noe det ble en del av men ikke så ille som forventet.

Sauene var NKS og det var 5 i hver flokk. Det var fine og jevne flokker som reagerte fint på hund samtidig som de avslørte deg hvis du gjorde feil.
Bare_Min i løysinga

Det som ble den største utfordringen ble kveet og det var til slutt bare Janna Oulie og Steffen Pettersen som fikk sauene inn i kveet.

Det ble ganske jevnt i toppen, men den som tronet øverst til slutt og dermed vant var Sissel Modin med Storm. Monica Tegler fikk andre plassen med Molli og den siste pallplassen gikk til Åse Risberg med Stiili.
Resultater klasse 3

I klasse 2 så valgte man å snu kveet og bruke baksiden som port istedenfor knarrhult grinden med dør som ble brukt i klasse 3. På den måten så ble det litt lettere å få sauene inn siden kveet virket mer åpen.

I klasse 2 var det 5 starter og den ble vunnet av Hege M. Andersen med Ted med 84 poeng. Sissel Modin med Mac kom på 2. plass med lik poengsum og OLF, men med færre poeng på drivet.
3. plassen gikk til Janna Oulie med Blir-Sista.
Resultater klasse 2

 

I klasse 1 var det 3. starter og den ble vunnet av Nina Basma med Tanhill Maid. Hun fikk 78 poeng og fikk dermed også bruksprovet.
Resultater kl 1

Til slutt en takk til alle som var med å hjelpe til før, under og etter prøven.