Klasse 3 var kun for Akershus mens Kl. 1 og 2 var åpen for alle.

Fylkesmesterskapet (kl. 3)

Det var 12 hunder som stilte til start fordelt på 8 førere. Det var i år en debutant, Veronika Wister med Yme, og det er gøy at Akershus får flere deltakere.

Prøven bestod av alle momenter og det var 4 dyr i flokken. Dommer for anledningen var Egil Lomsdalen og utsetter var Monica Tegler.

Vinneren av FM 2018 ble Karianne Buer (91p.), som dermed forsvarte tittelen fra i fjor, og vant for andre gang. Denne gangen vant hun med Allie som er 7 år (etter Maico og Arja). Andre plassen gikk til Sissel Modin med Storm(89p.) og Anne Buer med Bet tok tredjeplassen (86p.)

I år var det bare en hund under 3 år som stilte til start, så årets unghund ble Fern (31.p) med Sissel Modin.

Resultater

 

Klasse 2

 

 

Her var det 12 hunder som startet. Klassen ble vunnet av Veronika Wister med Yme (79p.), etterfulgt av Steffen Pettersen med Fix (72p.) og Sissel Modin med Fern (62p.)

 

Resultater

 

Klasse 1

 

Her stilte 10 hunder til start og seks av dem var fra Akershus. Målet her var å få bruksprov og dermed en godkjent gjeterhund.

Gard Kristiansen med Yin (81p.), Karianne Buer med Zia (78p), Cathinka Kjelstrup med Cass (73p.), Monica Been med Vipps (70p.) og Anneli Fauske med Zip (61p.) fikk alle godkjent sine hunder.

Resultater

 

Vi vil til slutt takke alle som hjalp til på prøven slik at det var mulig og arangere FM2018.