Dette er en videreføring av Hurdals tradisjonsrike fest og planen er å avvikle den annenhver side av åsen annethvert år. Arrangørene ønsket å få til en noe større fest enn tidligere og inviterte dermed lagsnaboene Kolbu og Østre Toten Sau og Geit i nord samt resten av lokallagene i Akershus. Vi syns det er viktig å involvere andre lokallag i våre arrangementer. Jo, flere vi er desto bedre.  Med hele 61 deltagere var målet nådd, deltagerantallet var over doblet fra i fjor. Spesielt morsomt var det å se at så mange opplendinger tok turen. Det ble servert buffé med varmrett, samt kaker og kaffe. Tradisjonen tro var loddsalg en viktig programpost og den tilhørende auksjonen av gjenværende loddbøker. Det skulle vise seg å være en viktig suksessfaktor for å stikke av med mange av gevinstene under trekningen. Presentasjon av Skottlandturen til ASG ble vist på storskjerm. Ketil Melvold spilte opp til dans med et bredt spekter av låter, mange med en lokal Hurdals-vri. Stemningen var svært god og det var liv og røre til langt ut i de sene nattetimene.

Kvelden ble en suksess uten like. Som arrangør er det utrolig morsomt å se folk kose seg på fest og dette var intet unntak. Tilbakemeldingene tyder på en meget vellykket fest og planleggingen av festen i 2011 er allerede i gang. Da er det Hurdal som er stedet. Vi gleder oss!!

På vegne av Hurdal og Feiring Sau og Geit: tusen takk til alle som kom og gjorde denne festen til en suksess sammen med oss. Det gir inspirasjon til å fortsette å arrangere faglige og sosiale sammenkomster i framtida!

Kjetil Fagerlund - Hurdal Sau og Geit

Mina Sjuve - Feiring Sau og Geit