Mona Solberg, Jens Ola Lundstad, Håvard Semb og Asle Varnås koste seg. Det gjorde også fotografen.

På Nitteberg i Aurskog-Høland bor Asle Varnås, nestleder i Akershus Sau og Geit. Han er en meget allsidig mann, som selv står for både produksjon, slakting og foredling av råvarene. I tillegg er han kokk. Det er ikke mange som selv følger produktet fra jord til bord, og som kan så mye om foredling og tilberedning av forskjellig mat. Dette var fjerde gang han inviterte til årsavslutning med middag. Imponerende.

Styrets medlemmer fikk servert pinnekjøtt med alt tilbehør, deriblant «Nitteberg-korv» -  ei pølse som Asle selv har komponert og lagd. Og da er det kun naturtarmer som gjelder.

Det ble lagt inn ei pause i styremøtet hvor den nydelige middagen ble fortært. Gode og mette styremedlemmer fortsatte møtet etter middagen. Da disket Asle like godt opp med dessert.

En stor takk til Asle for gjestfrihet og god mat.  

Siden han foreløpig ikke har utgitt noen kokebok får vi nøye oss med en
oppkrift på pinnekjøtt fra matprat.no