Hvor er det blitt av lammekjøttet?
"Alle" snakker varmt om verdens beste lam. Men butikkene er tomme! Hvor i all verden er det ferske lammekjøttet blitt av...???
Nortura melder om rekordslakting og Gilde tilbyr dagligvarekjedene en rekke nye produktvarianter. MatPrat hevder at det norske folk lengter etter mer lammekjøtt, Fatland melder om rekordsalg og riksdekkende medier bugner over av oppskrifter på lekre lammekjøttretter.
Hvordan står det så til i dagligvarekjedene? En liten sjekkrunde i Oslo-området avslører at det nesten ikke finnes ferskt lammekjøtt å oppdrive! Men noen hederlige unntak: Vi er tilbake "til start" - med noen frosne lammelår og noen bakker med frossent fårikålkjøtt!
Hva er det som skjer? Hvorfor finner vi ikke ferskt lammekjøtt i butikkene?
Gildes spesialitet "Hallingskarvet lam" et et kjedeunikt konsept som i teorien skal være nasjonal tilgjengelig i Menykjeden. Men hvor er det blitt av alle disse flotte produktene?