Klart for Geit & Kjefestival 2018
Lørdag 28. april er det klart for årets utgave av Geit & Kjefestivalen. Denne gang i Landbrukskvartalet i Oslo.
Vi tilbyr Osloborgerne kurs i ysting og tilberedning av kjekjøtt og det serveres yoghurt og vafler laget på geitmelk.
Årets festival blir blir et rendyrket publikumsarrangement samkjørt med arrangementet "Dyrk nabolaget" i Landbrukskvartalet i Oslo, dvs. Hollendergata 5; der svært mange av sentrale landbruksorganisasjoner holder til. Det betyr ikke at vi forsvinner i mengden. Her blir det mye geit og geitemelksprodukter: . Vi inviterer bl.a. til:
* Ystekurs (på geitemelk)
* "Kjekurs" med Bondelagskokken
Fra fjorårets Geit & Kjefestival ved Mathallen i Oslo. I år er stedet Landbrukskvartalet i Oslo.
Norsk Restaurantskole serverer vafler laget på geitemelk, det vil også bli solgt kakao på geitemelk, geitemelksyoghurt med musli, ost, kjøtt, kjebab og annen håndmat.
Fra NSG stiller geiteholderne Torstein Kollevåg (kjekjøtt) samt Gro Arneng og Marianne Rønning (geitost).
Geit & Kjefestivalen er et samarbeidsprosjekt mellom Hanen, Tine, Nortura og NSG.