NSG på Agder benyttet seg av mulighet til å vise seg frem og bidra med informasjon til de mange som har spørsmål vedrørende sauehold, raser, kulturpleie, rovviltpolitikk, avlsarbeid, bygninger osv osv. Praten gikk livlig alle tre dagene messa holdt åpent. Selv om været veklset disse augustdagene var det svært mange som tok turen til Evje. Det samlet seg også masse mennesker når Sven demonstrerte riktig klippeteknikk og fortalte de fremmøtte om ull, menger og muligheter. Den sammen interessen var det rundt gjeterhunden Nesbakkens Lilo og de fremvisninger som Bianca Hiis Uleberg holdt på ekserserplassen på Evjemoen. Her ble det presentert praktiskt gjeterhundarbeid og deling av flokk, samt en god innføring i gjerterhundens egenskaper.

Landbruksminister Olaug Bollestad tok turen innom. Hun gjennomførte samtaler med organisasjonen og vandret rundt på messeområdet. 

Bondelagets Øistein Moi mottok velfortjent årets kulturpris fra Evje og Hornnes kommune. Vi gratulerer!!

Dette var også en fin anledning til å markedsføre konferansen "North atlantic native sheep and wool conference” arrangert i Byglandsfjord i Setesdal 10.-13. oktober 2019

Under følger noen bilder fra dagene:

Sven Reisersen klipper og Annemor Sundbø forteller om ull og garntradisjoner.

Mange følger med og får etterpå ta på en nyklipt sau og kjenne på ulla

Mange var nuskjeriige på gjeterhund i arbeid

Bianca Hiis Uleberg i aksjon med sin Border Collie

Lokallagsleder i Evje og Hornnes sau og geit samt Tine representant takket Landbruksminister Olaug Bollestad.

Øystein Moi ble stolt og rørt av kulturpris og blomster