Skadeforebyggende tiltak er normalt et sentralt tema på vårmøtene, og informasjonsmøtet om kadaverhunder er akkurat avsluttet og midler fordelt fra nemnda så det tema skulle stå sentral også i år. Dersom dere har forslag til temaer så er jeg takknemlig mottaker og sender ut endelig invitasjon med program før påske.

 

Til orientering nevnes ellers at det ble felt 2 gauper i Vest-Agder i går http://www.fylkesmannen.no/hoved.aspx?m=144&amid=3572534

 

Ellers vil jeg sterkt anbefale at dere melder dere som observatører for Rovdata http://www.rovdata.no/ og laster ned den appen som tilbys gratis til smarttelefonen din, hvis du har. Med litt bistand fra mer teknisk kyndige i nærområdet tok det hele 4 minutter for meg å være på plass – etter først å registrert meg som bruker på nettet.

 

-.....-

 

Ps – begrepet kadaverhund tenner åpenbart media. Det kommer litt på sørlandssendinga i ettermiddag og stod en sak i Flekkefjord Agder i daghttp://avisenagder.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=15156  og på Bondelagets nettsider http://www.bondelaget.no/agderkontoret/med-nese-for-sauekadaver-article66525-175.html  – veldig bra!

 

Tor Punsvik, viltforvalter