Norgesserien i 2015 fikk en litt spesiell avslutning ettersom finalen i Bø i Telemark ble avlyst, men etter en runde med alle deltagerne ble det bestemt at sammenlagt inn til finalen ble stående som resultat. I Norgesserien må hundene prestere over flere konkurranser og kjempe blant de beste hele veien for å komme høyt opp sammenlagt.

Resultater 2015

1. Torbjørn Jaran Knive med Bea

Jaran Knive ledet inn til finalen overlegent med 5 seiere av 6 prøver, hvor en prøve ble strøket. Bea har blitt en erfaren hund i gamet, og har flere plasseringer både nasjonalt og internasjonalt etterhvert. Bea har vunnet norgesserien en gang tidligere, og det var i 2012 når hun bare var 1 1/2 år gammel. Bea samler dermed 70 poeng til landslaget i 2016.

2. Jan Briskeby med Boss

Jan Briskeby og Boss har også kommet med noen år nå og vært med å kjempe i toppen på flere prøver. Boss er kullbror til Bea. Boss representerte Norge på Nordisk i Danmark tidligere i år og var også i finalen i NM 2015. Dette var Boss sin beste plassering i Norgesserien så langt, i fjor kom Boss og Jan på 5. plass.

3. Jo Agnar Hansen med Sisko

Sisko er en dreven hund og har i flere år vært med å kjempe med de beste. Sisko har flere større plasseringer både i Norge og internasjonalt. Sisko representerte Norge i år både på Nordisk og EM, og var i finalen både i Nordisk og i EM. I fjor kom Sisko på andre plass, som er hennes beste prestasjon i Norgesserien

4. Magnus Grimeland med Sanki

Sanki er også en erfaren hund som har kvalifisert seg til finalen i Norgesserien nå i flere år. Sanki har en 10.plass sammenlagt i Norgesserien fra 2012 som tidligere beste plassering, som Magnus og Sanki overgikk i år med en fjerde plass.

5. Sander Hindenes med Gael

Sander og Gael har også vært med i noen år nå. Gael kvalifiserte seg første gang til landslaget i 2013, og var også kvalifisert i 2014. Gael har de siste årene vært i flere NM finaler og Norgesserie finaler. Beste plassering tidligere er en ellevte plass fra 2014.

6. Karin Mattsson med Trim

Trim og Karin har nå i flere år utmerket seg både nasjonalt og internasjonalt. I år vant Karin og Trim NM og var i finalen Nordisk Mesterskap. Trim har både 6 og 7 plass tidligere som resultater i norgesserien sammenlagt.

Sammenlagt

Her finner du sammenlagt totalt i Norgesserien 2015...

Halve startkontigenten blir tilbakebetalt for de som skulle gå finale i Bø ettersom denne blir avlyst, og disse blir kontaktet om dette. Premier blir noe redusert på bakgrunn av at startkontingent blir tilbakebetalt, kun deler av norgesserien er gjennomført, og kostnadene som arrangør hadde i forbindelse med finalen.

Norgesserien 2016

Planlegging av sesongen 2016 er allerede i gang og skriv om norgesserien 2016 finner du her...