Takk for utfordringa Sissel. 
Navn: Kristin D.Skjerve 
Alder: 52 år.
Bosted:Kom til Rennebu og Skjervom i 86. 
Svigerfar hadde på den tiden funnet ut hvor mye hjelp det var i en gjeterhund.  Vi tok over ferdig trent hund av han, og siden har det vært gjeterhunder her. Det ble ikke så enkelt da vi skulle trene opp en arvtager. Var jo så lettvint å bruke den som kunne arbeidsoppgavene.
 
Hunder: Boss (Bc) 2 1/2år, var med på sanking i fjor.  Gwen (wk) 15 mnd, heltent på sau. Dolly (Bc) mnd, egentlig Magnar sin, men ble vist min oppgave. En liten utfordring. Ellers har vi Siko (Bc) 9 år, en god sanker og tilslutt Tanita (bc) ca.6år reservehund. 

En ting som har gjort det enklere å få til hundene, er at det har blitt vanlig å trene igjennom vinteren. Lokalt her vi et par plasser vi kan møtes å trene hund i lokalnemdas regi. Dette er noen vi må fortsett med. Samtidig må vi prøve å få sauebonden til å ordne seg, å trene på egenhånd. 
Fylke må oppfordre lokalnemdene til å arrangere kl.1, slik at terskelen ikke blir så høy. Jeg snubler stadig vekk, når jeg må dra bort for å gå prøve.
Nå går vi inn i en av de travleste tiden med lamming, og hundan får nok litt ferie framover. Ønsker alle ei god lamming.
 
Gjeterstaven sender jeg videre til Thomas Rømma
 
Kristin