Årsmøte og seminarhelg
Årsmøte og seminarhelg blir arrangert på Quality Hotel Strand Gjøvik den 23-25 februar. Her kommer det mye interessante foredragsholdere, og vi vil få høre om blant annet dyevelferdsprogrammet, økonomi i småfeholdet, og nyttige tips rundt foring og grovforproduksjon.
Program: (med forbehold om endringer)
Fredag 23/02:
16.00: Årsmøte Ring 41
18.00-19.00: Sauavl v/Martin Opheim Gløersen, rådgiver saueavl i NSG
19.30: Middag
Lørdag 24/02:
08.45-09.00: Åpning v/Thomas Breen, fylkesordfører Innlandet
09.00-12.30: Årsmøte HSG og OSG
12.30-13.15: Lunch
13.15-14.45: Generaldebatt, jordbruksforhandling, egne tema fra salen/utsendinger
14.45-15.00: Pause
15.00-15.30: Info fra Nortura v/Eirik Kolbjørnshus
15.30-16.15: Organisert beitebruk v/Eira Næsje, beite og utmarksrådgiver i NSG
16.15-16.35: Info fra Felleskjøpet v/Rune Lostuen
16.35-16.45: Pause
16.45-17.30: Dyrevelferdsprogrammet v/Åshild Øritsland Våge, styremedlem i NSG
17.30-18.00: Info fra Husdyrsystemer v/Knut Bergene
19.15-19.30: Aperitiff
19.30: Middag m/pristildelinger
Søndag 26/02:
09.00-09.15: God dag v/ledere i OSG og HSG
09.15-09.45: Fôring/grovfôrproduksjon sau og geit, v/Mikal Hestekind, bonde
09.45-10.30: Økonomi småfe/dekningsbidrag v/ Ola Flaten, NIBIO
10.30-11.00: Økonomi på egen gård v/Jon Gunnar Karterud, bonde
11.00-11.30: Utsjekking/pause
11.30-12.00: Økonomi i sauekontrollen v/Mina S. Klaseie, Animalia
12.00-12.20: Nyttige tips fra Telespor AS v/Nikolay B. Jansen
12.20-12.40: Nyttige tips fra Findmy AS v/Marit Mjøen
12:40-13.00: Avslutning, evaluering
13.00-14.00: Lunch
Påmelding skal skje direkte til hotellet til
Quality Hotel Strand, Gjøvik
Ann Kristin Sandberg
Front of House Manager
tlf : +47 61 13 08 49 /+47 99 59 04 12
mail: ann.kristin.sandberg@strawberry.no
Dersom dere trykker direkte på epost linken over, så vil det komme opp mal for påmelding. Om du ønsker å dele rom med noen, spesifiser dette i påmeldingen.
Dagpakker:
kr 700,- pr person pr dag
Dagpakke inneholder, pausebuffet med diverse godsaker samt kaffe + konferanselunsj
Det er ikke mulig å skille ut elementer fra dagpakken. Er man påmeldt så gjelder det full dag inkl lunsj
Fredagens middag: kr 525,-. pr dag
Lørdagens middag:
Dagens 3-retters konferansemeny a kr 595,
Overnatting :Enkeltrom inkl frokost a kr 1295,- pr døgn
Påmeldingsfrist :
Siden arrangementet er så stort så er det litt strenge reduksjonsfrister som er 26/01
Ved påmelding, husk å si at dette gjelder årsmøte og seminar Hedmark Sau og Geit/Oppland Sau og Geit, og hvis dere er utsendinger så meld fra om det til hotellet. Dette er vanligvis litt problematisk så meld gjerne fra til sekretær også om at dere er utsendinger.
Husk at det er direkte bestilling til hotellet, og derfor bes alle lokallag å bestille i god tid for at utsendingene skal få plass. Dere kan bestille i lokallagets navn først, dersom ikke utsendingene er valgt ennå.