Trommeslagere ledet demostrasjonstoget.

Mer enn førti busser, tog og til og med et chartret fly måtte til når folk fra hele landet møtte fram for å demostrere mot Vidar Helgesen sin boikott av lisens-fellingen på ulv. At dette er en sak som skaper sinne og frustrasjon i alle lag av befolkningen er det ingen tvil om. Å sette den norske lovgivende forsamling sitt lovlig fattede vedtak om bestandsmål på ulv til side er nok det som setter sinnene i kok hos de fleste. De som selv har hatt befatning med rovdyrproblemet vet av erfaring at en økende rovdyrbestand bare vil skape mer konflikt og skader på jakthunder og bufe. Dette ble også meddelt i klartekst fra podiet på Eidsvolls plass.

Stortingsrepresentant Terje Aasland (energi og miljøkomiten)  gav klar melding til Miljøvernministeren om at det nå var påkrevd med en snarlig kursendring.

Aasmund Granberg nyvalgt nestleder i Løten og Vang Beitelag var en av de titusen frammøtte.

Tidligere nestleder i Hedmark Høyre og nå forhenværende høyre medlem, men fortsatt kommunestyremedlem i Åmot Sissel Frang Rustad redegjorde for situasjonen i sin hjemkommune.

Leder i Hedmark Sau og Geit  Martin Mostue var bare en av mange tillitsvalgte fra landbruksorganisasjonene som deltok i fakkeltoget.

Parken ved statsministerens bolig ble etterhvert fyllt med titusen demostrerende.

Cathinka Kjelstrup og Lars Erik Wallin fra NSG deltok sammen med et stort antall andre fra næringa.

Leder i Hedmark jeger og fiske forening Knut Arne Gjems overakte budstikka til Statsekretær Tom Erlend Skaug

Statsekretær Tom Erlend Skaug mottok budstikka fra skogene på vegne av statsministeren . Damene fra Telemark med kranier på kosteskaft i bakgrunnen viste konskvensene av ulv i beiteområder.t praksis.

Trygve Slagsvold Vedum deltok i demostrasjonen

Halvard Nilsen og Ola Dagfinn Gløtvold hadde igjen tatt turen til Oslo.