Hedmark har egen roviltnemd, mens Oslo, Akershus og Østfold har en felles. De har fem medlemmer hver og stemmer i fellesskap over vedtak. Hedmark fremmet forslag om å ta ut Slettås-flokken i tillegg, det ble vedtatt. 

I går ble det vedtatt at Slettås-flokken, Osdals-flokken og Julussa-flokken kan tas ut. Det blir tilsammen 24 ulv i sona og 12 ulver utenfor.  Osdals-flokken og Julussa-flokken holder i hovedsak begge til utenfor ulvesona. 

Som vi alle husker veldig godt grep miljøminister Vidar Helgesen inn få dager før julekvelden 2016 og omgjorde vedtaket rovviltnemdenes vedtak om jakt. Dette skaper selvfølgelig uroligheter for denne jakta som nå er vedtatt. Men når vi nå ser hva som skjer/har skjedd  på Gran og i Hurdal er dette en stor grunn til å gjennomføre vedtaket som er bestemt. Mange sauebønder er nå fryktelig slitne, denne psykiske belastningen er vond for bonden og familien. Det føles som et bingospill, der man spiller om dyrevelferd, helse og familieforhold. Noe MÅ gjøres! Hele næringen er berørt!