Det er snart Desember og det betyr at de fleste er godt i gang med årets innsats på inseminering og bekregåing.Noen har det enklere enn andre under parringen men ei viktig tid og en viktig jobb er det.

Innimellom kommer det innspill fra medlemmer på ønske om oppdatering av heimesida vår. Det er jo vel og bra men HVA er det dere ønsker å finne her?

Sitter dere med en spennende historie, en morsom historie, bilder dere vil dele eller noe annet så må dere så absolutt ta kontakt så skal det legges ut på heimesida.

Ellers forsøker vi å legge ut referater og ande ting som kommer inn til oss. Det er ikke mye som kommer inn som aktuelt stoff så jeg håper virkelig at de som ønsker seg noe å lese her kommer med det ettersom vi i styret ikke akkurat driver journalistikk eller er selverklærte forfattere.

Vi har en facebookgruppe med stadig flere medlemmer. De som er der skal enten være medlemmer i nsg eller nær familie med medlemmer (foreldre, søsken osv..) Det er en uhøytidelig arena som vi håper kan være til nytte for enkel deling av bilder, ting som skjer rundt i fylket. Her kan medlemmene dele spørsmål og lufte erfaringer og som styreleder i NSG Kjell Erik Berntsen sa på et møte nylig "Sammen kan vi gjøre hverandre gode".