Rovviltkurs
Valldal Jeger- og Fiskeforening arrangerer rovviltkurs fredag den 16.1. kl 1900, på Ystereiten i Valldal.
Inngang 50,- pr pers
Salg av kaffi, brus, svele og kake.
Foredragshaldar er Tor Ola Dehli.
Tor Ola Dehli, er 38 år og utdannet på Universitetet for Miljø- og biovitenskap med hovedfag Fisk/Vilt. Driver nå nettbutikken Storfangst.no, og reiser landet rundt og holder kurs særlig lokkekurs på rev og rådyr. Har vært hovedgjest i Nrk Ut i Naturen, gjest på Lindmo, vært med på flere program på NRK Barnetv, Norge Rundt, Helt Vilt på TV 2 ,flere ganger på Kveldsåpent P1, ulike distriktssendinger, P4, en rekke aviser og flere innslag på VGTV.  Har i tillegg vært med i en rekke jakt- og fiskefilmer laget av både norske, danske og svenske filmprodusenter. Skriver artikler til jakt- og fiskemagasin. Har laget alle lydene på NJFF’s lokkeapp til smarttelefon.
Revekurset tar ca 3 timer inkludert en 30 minutters pause midt i. I pausen er det muligheter for deltagerne å kjøpe lokkeutstyr til litt rabatterte priser i forhold til i nettbutikken. Salg foregår kontant.
Gjennomgår alt fra ulike fløyter, forskjeller for de ulike årstidene, postvalg, jakt i ulike terrengtyper, forberedelser, utstyr etc.
 
Gi beskjed om du/dokke kjem på SMS til Håvar 97034183
Vel Møtt