I år har vi Booket Karin Søderberg fra Sverige til å komme å holde kurs for oss. Det blir arrangert 2 kurs med henne som instruktør. Kurs helgen 17-18.juni og hverdagene 19-20.juni. Felles for disse kursene er en teori kveld fredag 16.juni.

Karin er en dyktig instruktør som prater om alle deltagerne slik at man lærer godt av å sitte å se på kurset også. Det vil være 8 plasser på begge kurs, men fylles det ikke opp er vi nødt til å gå opp noe i pris per deltager. Det vil også være mulig å melde seg på som observatør. 

Pris for kurset som går over 3 dager er 2500,- Alle kan melde seg på dette kurset men medlemmer av Nord trøndelag sau og geit vil ha fortrinn ved mange påmeldinger. For ikke medlemmer er prisen 3000,- 

Begge kursene holdes på Mære. 
Det vil være mulig å parkere bobil/campingvogn evt telt, samt få tilgang på strøm. 
For campingplass med strøm blir det 300,- ekstra. Camping uten strøm blir 150,- ekstra.

Vi oppforder til å ha med mat og drikke selv, og vi ser for oss å ha en felles sammenkomst lørdag kveld hvor det vil være mulig å grille egen mat. Ta også med egen stol. På denne sammenkomsten er selvsagt alle velkommen uavhengig av hvilket kurs man har meldt seg på, om man er observatør eller bare gjeterhund interessert. 

Hvis noen ønsker å stille som observatør på kurset er dette greit, men her er det viktig at man ikke forstyrrer de som har meldt seg på som deltager med hund. Som observatør betaler man 600,- for å være med på teori del og 2 dager kurs. 

Ønsker påmelding til kurset fortløpende og senest innen 1.juni påmelding til Monika Sjem 97167178. De som får bekreftet plass må betale kursavgift fortløpende. Ved påmelding må det komme frem om man ønsker å melde seg på helge kurs elr kurset som går mandag/Tirsdag. Evt om det ikke har noen betydning er det også fint å vite. 

Meld deg på og lær masse nytt! Anbefales! 
Hilsen Styret NTGL