Uttaksreglene for nord trøndelag er følgende: Fylkesmesterskapet, beste Norgesserie prøve og beste kl.3 prøve gjelder. Det vil bli holdt minimum 2 klasse 3 prøver i år. Den første blir avhold 15.august og arrangert av Verdal og Levanger gjeterhundlag. Den andre er ikke bestemt dato på enda. 

 

Overnatting på NM!
Mail fra NM komiteen, Rogaland gjeterhundlag:

"Vi er i gang med planleggingen av årets NM på Horpestad, Bryne.  Vi har fått Bryne Kro og Hotell med på laget, som holder av rom til oss. 

 

Enkeltrom: kr 745,- pr. rom, per natt inkl. frokost
Dobbeltrom: kr 945,-pr. rom per natt inkl. frokost

Ved ankomst torsdag, 15. oktober vil det være mulig å kjøpe varmmat på buffet utover kvelden.

Festmiddagen lørdag, 17. oktober vil også bli avholdt på hotellet, dersom Covid-19-situasjonen tillater dette. Dette vil bli vurdert fortløpende. Uansett vil det være et begrenset antall, og det vil være nødvendig med påmelding.  Her kommer vi tilbake med mer informasjon når det nærmer seg.

 

For å kunne planlegge rombehovet best mulig under NM, ønsker vi en tilbakemelding fra dere i fylkene på ca. antall rom dere forventer å trenge.  Ber om tilbakemelding om dette  innen 15. august. 

 

Vi vil presisere at man må allikevel bestille rom selv når man tenker at man er klar for dette.  Det må da bestille direkte til hotellet, og ikke via booking.com eller lignende bookingsider, ettersom det der framgår at hotellet er fullt.  Referer til NM 2020 og Rogaland gjeterhundlag ved bestilling av rom.

 

Web: https://www.bryne-kro.no/
Mail: post@brynekro.no
Telefon +47  51 77 75 00  (Hele døgnet)"