Til Helgen arrangeres norgesserieprøven i Nord-trøndelag. Vi inviterer til en storslått helg med gjeterhund i fokus. Prøvene som går både lørdag og søndag holdes ved Teveltunet i Meråker. Meråker er så heldige som har en eminent foredlingsbedrift for matvarer som heter for Meråker Kjøtt og de har vært behjelpelig med mat. Så det vil bli middagsservering begge dagene. Lammegryte på lørdag og sodd på søndag. Det vil bli grillet pølse og hamburger og salg av kaffe og vaffel.


Prøvene starter kl 08.00 både lørdag og søndag. Dommer for helgen er Odd Bjarne Bjørdal. Muligheter for overnatting på Teveltunet fjellstue. Her kan man leie seg hytte eller campingplass for bobil/campingvogn eller telt. http://teveltunet.no/
Man kan også kombinere prøvehelgen med klatring i rypetoppen klatrepark da dette ligger like ved teveltunet fjellstue. http://www.rypetoppen.no/

Det skal være enkelt å finne fram til prøveområdet. Følg E14 fra Stjødal i retning Storlien. Teveltunet og Rypetoppen ligger på høyre side ett par kilometer før grensen til Sverige, mens prøvene holdes på vestre side av E14. Det vil settes opp skilt til prøveområdet.

Alle som ønsker å se på prøvene som går denne helgen er hjertelig velkommene. Vi håper at mange møter opp og heier på de som stiller. Ta med deg stol og godt humør så legger vi grunnlaget for en flott prøve helg.