Hei!

Fylkeslaget ønsker å arrangere tur til Royal higland show som i år blir arrangert i Scotland. 

Vil være mulig å kjøpe billetter til showet de dagene det er ønsket for hver enkelt. De koster ca 300 pr dag. Men det vil bli arrangert ett par gårdsbesøk med guide, så her blir det muligens litt ekstra i kjørekostnad enten ved bruk av minibuss eller leiebil. Det er også gjeterhundprøve på søndag for de som er interessert i å få med seg dette.  

 

Estimert pris er 8000,- for fly + hotell. Dette er en maks pris, men ved snarere bestilling blir prisen også lavere.  Vi har satt påmeldingsfristen til fredag 3.mai, nettopp for å prøve å få ned prisen. Påmelding til Audun Tiller på tlf: 95068853. Påmeldingen er også binnende. Hotellet ligger 10 minutters gange fra arenaen. Frokost på hotellet er også inkludert i prisen. Datoen for avreise er tidlig den 20.juni og hjemreise er på ettermiddagen 24.juni. 

 

Her finner dere mer informasjon om Royal highland show:

https://www.royalhighlandshow.org/ 

 

The Royal Highland Show

Getting here. The Royal Highland Show is held at the Royal Highland Centre, just outside of Edinburgh City Centre. Whether travelling by car, bus, air or rail, the Royal Highland Centre is easily accessible.

www.royalhighlandshow.org