Stod: 
Hos Egil Syversbråten og Siv Hilde Bulling. Fin treningsbane med en liten skogflekk for litt ekstra utfordringer. Følg med på facebook gruppen "Gjeterhund. opptrening av arbeidshund." Der blir det lagt ut ved eventuelle fellestreninger eller endringer av treninger. Mulighet for veileding av instruktør på disse treningene. 
Kontaktperson Egil Syversbråten tlf 41287261

Meråker: 
Ingen faste fellestreninger. Men ved interesse for å trene hund kan man kontakte Bjørn Cato Størseth på tlf 91799118. 

Leksdal(Verdal):
Fellestreninger hos Kari Anne, Fellestreninger onsdager fra kl 18.00, men anbefaler å følge med på facebook siden "Gjeterhund i Trøndelag" eller siden "Bergan gård . Verdal" ved eventuelle endringer. Fin inngjerdet bane med ei rundkve tilgjengelig. 
Kontaktperson, Kari-Anne Hansen Green tlf: 47650272.

Leksdal(Verdal):
Treningsmuligheter hos Haldor Kippe. Stor og fin bane med fine muligheter til å trene blant annet utganger. Ta kontakt med Haldor ved ønske om å trene her. Tlf: 95234487. Alle treninger må avtales med Haldor i forkant. 

Malm: 
Hos Eivind Kulstadvik finnes det trenings muligheter. Ingen fast dag, men ta kontakt på tlf: 91806675. Alle treninger må avtales med Eivind i forkant. 

Levanger, Åsmoen:
Frol sau og geit har sau tilgjengelig på treningsbanen på Åsmoen. Banen er åpen for samtlige til å trene når man vil. Men VIKTIG å skrive i boka i brakken for hver gang man er der å trener. Det er også VIKTIG at alle er påpasselige med å lukke grinda etter seg når man er ferdig trent. Håper alle respekterer dette slik at vi kan fortsette å bruke den fine treningsbanen. Her står det kve, porter og påler oppe til en hver tid, så man har mulighet til å trene rettet mot prøver.
Ta kontakt med Morten Monkeby på tlf: 90531102  hvis det skulle være noe man bør varsle eier av sauene om. Spesielt hvis sauene er skadet!

Jøa
Ingen faste fellestreninger. Men ved interesse for å trene hund kan man kontakte Hilde Sloot Bjøru på tlf nr 99444459

Håper å se mange nye og gamle ansikter på fellestreningene frammover. Alle er velkommen!