Kjøtt i Skole
Vi ønsker å minne om det viktige prosjektet Kjøtt i Skole, og vil gjerne oppfordre fylkes- og lokallag i Norsk Sau og Geit til å ta dette opplegget aktivt i bruk. Målet er at hvert fylke gjennomfører minst tre arrangementer i løpet av året.
For mer informasjon om opplegget og tilgang til arrangørhåndboken, finner dere alt dere her: Kjøtt i Skole – Arrangørhåndbok.pdf.
Kontaktpersoner/ressurspersoner i Norsk Sau og Geit
Dersom dere trenger mer informasjon eller hjelp for å komme i gang, kan dere gjerne ta kontakt med noen av de som har vært med og testet ut opplegget. De deler gjerne sine erfaringer og gir gode råd til nye arrangører:
- Kjell Åge Torsen
Tlf: 97 51 28 14
E-post: kjell.torsen@lyse.net
- Ole Øvrejorde
Tlf: 413 06 746
E-post: ole@ovrejorde.no
- Marthe Lang-Ree
Tlf: 95 27 16 20
E-post: mala-re@online.no - Knut Evensen
Tlf: 90 57 59 19
E-post: knut.evensen@nortura.no - Anne Kari Leiråmo Snefjellå
Tlf: 99 70 43 91
E-post: akar-sne@online.no - Stian Espedal
Tlf: 97 95 81 51
E-post: stian.espedal@nortura.no
Vi håper at mange vil benytte seg av denne flotte muligheten til å engasjere lokalsamfunnet og øke kunnskapen om kjøttproduksjon.
Lykke til med planleggingen!