Vi ønsker å minne om det viktige prosjektet Kjøtt i Skole, og vil gjerne oppfordre fylkes- og lokallag i Norsk Sau og Geit til å ta dette opplegget aktivt i bruk. Målet er at hvert fylke gjennomfører minst tre arrangementer i løpet av året.

For mer informasjon om opplegget og tilgang til arrangørhåndboken, finner dere alt dere her: Kjøtt i Skole – Arrangørhåndbok.pdf.

Kontaktpersoner/ressurspersoner i Norsk Sau og Geit

Dersom dere trenger mer informasjon eller hjelp for å komme i gang, kan dere gjerne ta kontakt med noen av de som har vært med og testet ut opplegget. De deler gjerne sine erfaringer og gir gode råd til nye arrangører:

  • Kjell Åge Torsen

Tlf: 97 51 28 14

E-post: kjell.torsen@lyse.net

  • Ole Øvrejorde

Tlf: 413 06 746

E-post: ole@ovrejorde.no

  • Marthe Lang-Ree
    Tlf: 95 27 16 20
    E-post: mala-re@online.no
  • Knut Evensen
    Tlf: 90 57 59 19
    E-post: knut.evensen@nortura.no
  • Anne Kari Leiråmo Snefjellå
    Tlf: 99 70 43 91
    E-post: akar-sne@online.no
  • Stian Espedal
    Tlf: 97 95 81 51
    E-post: stian.espedal@nortura.no

 

Vi håper at mange vil benytte seg av denne flotte muligheten til å engasjere lokalsamfunnet og øke kunnskapen om kjøttproduksjon.

Lykke til med planleggingen!