Banner Banner Banner Banner

    

 

Kalender

  August 2020
Ma Ti On To Fr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Fatlandcupen 2020

07.06.2020 | Skrevet av Anita Vikingstad

Det blir Fatlandcup også i år, med nyopprettede Dalane gjeterhundlag som medarrangør.  Nytt i år er utvidet nedslagsfelt for cupen.  

Fatlandcupen har sine innledende runder på lørdag og søndag, 10. og 11. oktober. Disse blir arrangert på Tengesdal, og det nye gjeterhundlaget i Dalane er medarrangør. Dommere blir Jacob Vetrhus og Hartvig Johnsen, hver sin dag. Nøyaktig adresse for dagene kommer vi tilbake til. 

På årsmøtet ble vedtektene for Fatlandcupen vedtatt, og nytt fra og med i år er at de nye fylkesgrensene blir lagt til grunn for deltakelse i cupen. Det vil si at førere fra Rogaland, Agder og Vestland kan delta, og dermed er førere fra .  Aust-Agder og Sogn og Fjordane også kvalifisert til å melde seg på. Ekvipasjer fra disse fylkene vil derfor bli prioritert. Det er en begrensning på tre hunder pr. fører, men det fylles på med flere hunder fra de nevnte fylkene om det er plass, før det tas inn hunder fra andre fylker. Det er en begrensning på totalt 50 ekvipasjer per innledende runde. 

I tettpakket prøveprogram i dagens gjeterhund-Norge, har det dessverre ikke vært mulig å unngå kollisjoner med andre prøver.  Noen førere fra Rogaland er i år på EM på disse datoene, samt at Hordaland i år arrangerer sitt FM samme helg og ikke i den tradisjonelle FM-helga.  På grunn av EM og at prøvenemnda har tildelt Hordaland NS-prøve i den tradisjonelle FM-helga, så har dette ført til en del forflytninger i det vanlige prøveprogrammet.  Vi har hatt gjentakende dialog med Hordaland angående dette, men akkurat i år blir det derimot kollisjon med disse prøvene. Vi ønsker naturligvis at flest mulig skal kunne delta, og håper å unngå kollisjoner neste år.  Med et stadig tettere prøveprogram i Norge kan dette allikevel bli vanskelig å unngå også framover.   

De åtte beste ekvipasjene fra innledende runde på lørdag og de åtte beste fra runden på søndag, som ikke allerede har kvalifisert seg på lørdagen, går videre til finalen i cupen.  I finalen blir det dobbelhent og sortering. Dato og sted for finalen vil vi komme tilbake til. arrangeres lørdag, 16. november, også dette hos Sven Kverneland. Dommer er ikke fastsatt enda. 

Praktisk informasjon for dagene blir publisert her etter hvert som det blir klart. 

Påmelding

Her er påmeldingsskjemaet for innledende runde - lørdag.  (Lenke publiseres senere). 

Her er påmeldingsskjemaet for innledende runde - søndag. (Lenke publiseres senere).

Her er påmeldingsskjema for finalen. (Lenke publiseres etter de innledende rundene).

Påmeldingsfristen for innledende runder er 27. september, men det kan bli fullt før påmeldingsfristen. Da opprettes venteliste. 

Deltakeravgift på 300,- skal først betales når deltakerplass er bekreftet, og må være betalt innen oppstart konkurransedagen. 

Startlister

Her er startliste for innledende runde - lørdag (Blir publisert etter påmeldingsfristen)

Her er startliste for innledende runde - søndag (Blir publisert etter påmeldingsfristen)

Resultater

Her er resultatliste for innledende runde - lørdag (Googleskjema - Resultatene oppdateres etterhvert) 

Her er resultatliste for innledende runde - søndag (Googleskjema - Resultatene oppdateres etterhvert)

Finale

De åtte beste fra første innledende runde og de åtte beste fra andre innledende runde (som ikke kvalifiserte seg dagen før) er kvalifiserte til finalen. Oversikt over de kvalifiserte finner du etterhvert her. 

 

 
Rogaland Gjeterhundlag
Org. nr.:987101997 
 
Postadresse
Vetrhusvegen 109 4244 Nesflaten
 
Kontakt 
E-post: rogaland.gjeterhundlag@gmail.com
Tlf.: (+47) 46647979