Vi møtes lørdag 27. januar kl 10 – (ca) 15 på Furulund Kafe i Aremark. Veibeskrivelse: langs Rv21, ca 1 km nord for Aremark sentrum Fossby. For de med nyere gps er adressen Furulund, Idrettsveien 1, 1798 Aremark. 
Vi har invitert ulike foreleser til å fortelle om forskjellige tema og håper det vil bli noe å ta med seg både for nye og drevne sauefolk. 


 
SAUEKONTROLLEN 
Vinni Foss forteller om Sauekontrollen, for deg som lurer på om Sauekontrollen kan være aktuelt for din drift og for deg som er bruker fra før. Sauekontrollen gir deg god oversikt over egen buskap, helse, avl, produksjonsresultater, tilvekst og slakt.  


ULL
Stein Terje Moen fra Norilia jobber med ull til daglig. Han tar med seg noen ullprøver og snakker om ull av ulike kvaliteter, hva må til for å levere ull av god kvalitet og dermed få en god pris? Hvordan kan vi avle på dette? Hva ser vi etter når vi vil finne de beste fellene til returskinn og salg? 


SNYLTERE OG SNYLTEBEHANDLING
Vi har invitert Animalia for å snakke om et stadig viktigere tema her i fylket hvor vi beiter på inngjerda områder og bruker de samme beitene år etter år. Dette er vel verdt å få med seg for et godt utgangspunkt til årets beitesesong! 

 

Servering i løpet av dagen, vel møtt!