Kjørte ut salt i tynnene i Trolldalene og borret hull i dem. Gikk en liten runde, ikke noen spesielle observasjoner. Gikk Kongsvangene og ned i Åmillom. Regn og surt vær, så sauen stod rolig under grantrærne. Forholdsvis mye sau helt nederst i Åmillom. Fryktelig mye vatn blitt, står vatn alle stand. Så nå håper vi på finvær og sol!
Gjennom Tromsdalen til Eldåbua, deretter over Eldåa til Søre Eldåvatn og Storlortfløyin. Noe sau og se her og der, men ikke mye. Videre til Landabua, Måssåfjellet og Gålglupen. Frodig og fint i Gålglupen og Gålskarven. Kjøtt-feet og noen NRF gikk oggafor øvre tjønnet og koste seg i sola i dag. Tilbake til Minnestøtta og Steinslåtjønna. Der fant jeg ei død søye, som hadde ligget på ryggen. Mye sau rundt Steinslåtjønna og Torsgardshøgda. Ellers egentlig lite sau i Gålglupen, Lannabua og Minnestøtta. Fin tur og fint vær idag!

Jeg reiser bort ei uke nå, men fjellet vill ikke bli alene. Mitt søskenbarn, Ellen Nordrum Brøste vil ta jobben for meg. Hun har vært med meg i noen dager nå, og var med litt i fjor så hun kjenner til arbeidsoppgavene. Nr. hennes er: 41527794, hvis noen lurer på det. 

Luftehull.

Mye vatn!

Søkte ly i regnværet.

Praktfullt i fjellet i dag.

Søye som havnet på ryggen og var en dag for seint ute..