Totalt 128 naut fordelt på 6 brukere sleppte feet inni Samtjønna i helga.  Feet roet seg fint i storstøa om kvelden og turen over på fredag gikk forholdsvis bra. Noe løping ble det fra Storvarden og innover mot Bølhøgda, men heldigvis fikk vi stoppet de før de tok åt alt for langt. Fikk fylt opp alle salttynnene nedi Samtjønna, så nå har jeg så jeg klarer meg iallefall for i sommer. Ble også skrudd på toppbord og retta opp igjen gjerdet i støa. 

Feet har vært veldig rolige. Har vært nedi og pratet med de ofte og tror det hjelper stort. Strømgjerdet er også til stor hjelp, tror de nok hadde vært på Vassdokka rimelige kort tid etter vi gikk fra de hvis det ikke hadde vært for det. De har for det meste holdt til rundt Trosvik-, Rudi- og Nordrums-slåtten, men nå siste dagene begynt å trekt mere  mot Bjønnbekken. Men det er mye hamn nedi der, så ingen fare. 

Ellers har det vært varmt i været og kommet en del nedbør, så graset vokser bra. Sauen har gått høyt, helt oppå Bølhøgda og mye rundt Minnestøtta. Var mye mygg nedi der... Det har også vært noen som har brutt seg inn i gjeterdelen i Samtjønnsbua, men heldigvis hadde de ikke rotet eller tatt noe. 


Brekt opp dørkarmen og hengslene til låsen.


Rolige gjeng, 70 dyr i bildet og ei som stod.