Beitesessongen begynner å gå mot slutten, og jeg har som smått begynt på skolen. Fra forrige oppdatering har det vært forholdsvis rolig inni fjellet, iallefall ingen store rovdyrangrep. Har vært dokumentert noe sau drrept av bjørn i Samdalen, men snakk om 2 stk på Fåvang og noen på brekkomssiden av Samdalen . Feet derimot har fortsatt vært urolige, og jeg har hentet de inn igjen et par turer fra Øyer, en fra Djupslia, Tautern og Skaltjønnsdalen. Eller har jeg vært på Gåla også. Nå siste uka har de (heldigvis) gått noenlunde rolig. Har funnet 4 søyer som er dødd av jurbettennelse/koldbrann, trolig etter ulveangrepet da lammene ble drept og søyene gikk igjen med jur full av mjølk. Har sett flere søyer som går med jurbettennelse. 

Jeg har såvidt begynt på skolen igjen nå. De siste ukene fremover nå, vil jeg komme til å gå så mye jeg kan også kommer Odd Sigmund Brøste til å gå en del i fjellet. 

Tror det blir et veldig bra beiteår med tanke på vektene på lammene. Mange store og fine lam og er flere store pokalkandidater. 

    
Sau i høgfjellet