Invitasjon til FM i Oppland 2014

 

Velkommen til FM i Oppland 2014 som skal arrangeres på Hadeland helgen 4. - 5. oktober.

I år blir det kvalik i kl 3 på lørdag og finale med dobbelhent og sortering på søndag. Det blir også kl 1 etter kl 3 på lørdagen. I kl 1 har vi 10 plasser, så det blir førstemann til mølla. Påmeldingen til kl 1 åpner 10. september kl 10.00. Fristen til å melde seg på FM er satt til 20. september.

Påmeldingen sendes til nilsen.sara@gmail.com og startkontigenten betales inn til konto 2030.14.40384 senest den 20. september.

Startkontigent kl 3  400,- pr. hund

Startkontigent kl 1  250,- pr. hund (vent med å betale inn kontigenten til du har fått bekreftelse på påmeldingen, gjelder kl 1)

Vi har leid et grendehus hele helgen, så det er muligheten for overnatting for de som ønsker det. På lørdagskvelden håper vi på en sosial kveld, hvor vi kommer til å servere en felles middag. Det er påmelding til middagen, pris vet vi ikke før vi ser hvor mange vi blir. Utover dette er det medbragt drikke som gjelder. Ønsker du overnatting så ta med deg noe å ligge på og sovepose. Det vil være en enkel frokost på lørdagen og søndagen. Pris for overnattingen er satt til 150,- inkl frokost.

Påmelding til middagen og overnatting sendes til nilsen.sara@gmail.com

Det er ikke alle detaljer som er plass enda, www.hadelandgjeterhundlag.net vil bli oppdatert etterhvert.

Hilsen Hadeland gjeterhundlag