Et år går fort, og igjen så kommer jula like brått som før. Mens mange har bedrevet bakst og vask har det også i sauefjøset vært hektiske stunder; paring... Mang en time er brukt på studeier av seminkataloger, utplukk av søyer til de enkelte værer, ja det er ingen jobb for amatører... Grunnlag får vårens vakreste eventyr er lagt nemlig lammingsesongen. Da skal vi igjen bære frukter av nitidig arbeid gjort i hektiske "julemåneder.

Et siste juletips, har du ennå ikke bestemt deg for julemiddag anbefales pinnekjøtt fra Norske lam oppvokst i Norsk natur. Bedre mat kan man neppe få hvis man ser bort fra lammestek da. Slik er livet. Mat fra de som vi steller og gjør vårt beste for året gjennom; sauen. Husk å spise med respekt...

Vi i Fåvang Sau og geit vil ønske alle våre medlemmer og andre støttespillere en riktig god jul og et godt nytt saueår. Så må dere hilse til sauen og huske å gi dem også litt ekstra på julekvelden...

 

God jul og godt nytt år