Rund 60 store og små hadde iført seg ullklær og kjeledresser og funnet veien til utefasilitetene ved bedehuset for å spise seg mette på slakterisponset lammekjøtt, karbonader og pølser, kjøpe lodd, tippe lammevekter og ellers ha en trivelig kveld sammen med yrkeskolleger og lagsvenner.

Arrangementet startet klokka 19.00, men da hadde de fleste alt vært til stede i minst en halvtime, og sikret seg sitteplass rundt bordene inne under halvtaket ved grillplassen. To store gassgriller hadde også vært varme en stund, og da det hele formelt startet, kunne folk allerede stille seg i matkøen. Som vanlig ble det nok til alle, både av grillmat, potetsalat, grønnsakssalat og kjøpt drikke.

Loddsalget er fast tradisjon på grillkveldene, og styret hadde også i år greid å få tak i mange attraktive gevinster fra det lokale næringsliv. I tillegg var det gratis tippekonkurranse på vekta av Elin Fuglestads fem medbragte kopplam. Her fikk Torfinn Tjåland premien for beste tips, i det han bare manglet halvannet kilo på rett svar.

Folk søkte under tak, og holdt varmen med ull og kjeledresser

Kurt Herredsvela og Henning Skeie stod for grillingen.

Torfinn Tjåland tippet mest riktig på vekta av de fem kopplammene.Her mottar han premien av lokallagsleder Hanne-Elise Lindal.