Pris kr. 7.650,- per person (ved 30 deltakere)
Tillegg for enkeltrom: kr. 1.500,-.
Prisen omfatter bussturen, overnatting i dobbeltrom med middag og frokost, båtturen på Bygdin, togturen med Flåmsbanen, omvisning ved Aurland skofabrikk, omvisningene på Langedrag, 2 lunsjmåltider, samt middag på veien hjem.

Bussturen starter fra Jæren tirsdag 18. juli om morgenen, og går via Hardanger og Hardangervidda til Gol og Golsfjellet. Ankomst Storefjell hotell tidlig på kvelden.
  

Båttur
Etter frokost neste dag kjører bussen til Eidsbugarden, hvor vi går ombord i M/B Bitihorn, og følger Nord-Europas høyestliggende båtrute til Bygdin, hvor vi inntar lunjen. På turen tilbake til hotellet stopper vi ved Lyskapellet på Beitostølen. Tilbake ved hotellet ca. kl. 17.30.

Den tredje dagen besøker vi Gol og Geilo, etter at vi har inntatt en litt sen frokost. Vi tar en tur innom Gol stavkirke, og fortsetter videre til Hol, hvor vi besøker Hol Ysteri. Dette ysteriet har basert mye av produksjonene sin på sau- og geitmelk. Videre drar vi innom et gardsysteri i Hol, hvor vi får orientering med smaksprøver, og hvor man kan få kjøpt ulike oster. På Geilo blir det handlestopp ved kniv-og øksefabrikkene. Senere tar vi ettermiddagskaffe i den nye kulturkirken på Geilo, før vi returnerer til Storefjell.

Flåmsbanen
På dag 4 skal vi ut og kjøre tog. Avreise med bussen fra hotellet kl. 08.45, som fører oss vestover til Haugastøl, hvor Bergenstoget har avgang kl. 10.38. Etter 60 kilometer langs skinnegangen over fjellet, går vi av på Myrdal stasjon, og over på Flåmsbanen, som tar oss ned den spektakulære turen til Flåm. Her har vi tid til å gå litt rundt på egen hånd blant alle de andre turistene, og blant annet kjøpe lunsj. Fra Flåm går turen med buss til Aurland, med besøk og handel på Aurland skofabrikk. Derfra fortsetter vi gjennom verdens lengste biltunnel, den drøyt 24 kilometer lange Lærdalstunnelen, til Lærdal i Sogn, og videre over Hemsedal tilbake til Storefjell hotell.

Langedrag
Den femte dagen, lørdag, skal i hovedsak dreie seg om dyr. Turen går via Nesbyen og opp til Langedrag, som er kjent for sitt dyreliv og den nære kontakten du kan få med dyrene. På gården finnes ca 300 dyr fordelt på rundt 20 arter. Mange av dyrene er særnorske slik som elg, reinsdyr, moskus, fjording og telemarksku. Andre er stamfar for våre norske husdyrraser slik som mouflonsau og bankiwahøns. På gården finnes også truede og sårbare dyrearter som ulv, fjellrev og gaupe. På Langedrag kommer du tett på alle dyrene og vil få fantastiske opplevelser som garantert setter spor. Programmet omfatter orientering om og mating av dyrene. Selv blir vi servert en lunsj med rømmegrøt og spekemat. Etter noen timers opphold, får turen samme vei tilbake til hotellet, med ankomst rundt kl. 17.00.

Søndag starter vi på hjemreisen. Vi følger samme rute som på turen opp, nemlig via Hardanger. Her kan vi eventuelt besøke Hardanger Bestikk og spise middag, før vi fortsetter langs Sørfjorden. Vi tar også en stopp når vi kommer til Åkrafjorden, for å handle litt lokalmat, før siste etappe tilbake til Jæren.