Litt ekstra klær var det som skulle til for den harde kjerne av medlemsmassen, som ikke ville gå glipp av hverken god mat eller hyggelig selskap i år heller. Siri Kvam Haugland fra Nortura stilte med både lammekjøtt, pølser, karbonader og spareribs, og med hjelp av Kurt Herredsvela fra lokallagsstyret, var serveringsfatene fulle av velduftende grillmat da arrangementet startet kl. 19.00. Med råkostsalat, potetsalat, hamburger- og pølsebrød som tilbehør, var det ingen grunn til å måtte gå sultne hjem. Og folket flokket seg rundt serveringsbordet, og likte tydeligvis det de fikk.

Som seg hør og bør på et medlemsmøte i Sør-Jæren Sau og Geits regi, var det også i år lagt opp til loddsalg med mange flotte gevinster gitt av det lokale næringsliv. Salget gikk strykende og innbrakte et solid tilskudd til lagskassa.

  

Stor stas var det også da turen kom til tipping av lammevekter. Kurt hadde tatt med seg tre av årets kopplam i tilhengeren, og konkurransen gikk ut på å tippe riktig sammenlagtvekt på disse. Store og små betraktet dyra i hengeren, før de skrev anslått vekt og navnet sitt på lappen og puttet den i innsamlingsboksen. Som vanligt var det stor spredning på tipsene. Hele fem deltakere var under en kilo fra rett svar, men bare én hadde helt riktig svar, nemlig 46 kilo. Toralf Taksdal kunne dermed motta premien, - et gratis adgangskort for hele familien til Jærmuseet.