Navn: Kim Maurits Botnan

 

Alder: Jeg er 29 år

 

Bosted:

Jeg bor på Innset

 

Hund:

Jeg har 2 hunder.

Storfloen`s Tyr: blir 2år i April, hatt han siden han var valp. Gått klasse 1 prøve en gang med han og fikk bruksprøve. Tenkt å starte i klasse 3 i år.

Jack: er 3 år. Har hatt han nå i 1 år. Gått klasse 1 prøve en gang med han og fikk bruksprøve. Tenkt å starte i klasse 3 i år.

Så har vi 1 border collie til på gården som heter Birko, klasse 3 hund. Den er min samboer`s hund.

Samt 2stk pointere.

 

Hvor lenge har du drevet med hund:

Jeg fikk min første border collie av min far da jeg var 12år, denne var for tøff for meg så jeg byttet hund med Helle Marcuslund. Hun het Molly og det fungerte veldig bra. Henne tok jeg bruksprøve med, også ble det ikke gått noen flere prøver. Hadde henne til hun var 13år. I mellomtiden har jeg ikke hatt border collie før jeg fikk tak i Tyr. Har drevet og driver med fuglehunder itilegg.    

Ønsker for gjeterhundarbeidet lokalt:

Den lokale nemda gir gode tilbud med fellestreninger hver mandag. Samt fellestreninger noen helger. Skulle kanskje ønske at flere så betydningen av å bruke hunden sin mere en kun i sanking. Å stille med feit, utrent hund i sanking er å be om skader. Det siste har ikke noe med gjeterhundarbeidet lokalt å gjøre, men er et tema som er viktig å få frem. Husk også, fellestreninger 1 gang i uken er ikke nok. Det er bare for å få hjelp/innspill for å komme lengre med treningen hjemme!

 

Ønsker for gjeterhundarbeidet i fylket:

Vet ikke om jeg har så mye og komme med her.

 

Hvem sender du Gjeterstaven til neste gang?

Jeg sender staven til Kåre Ola Botnan.