Weekendkurset følger tradisjonelt opplegg, med sosial samvær på fredagskveld, trening lørdag og søndagsformiddag. Lørdags ettermiddag blir det informasjonsmøte møte i regi av Sør-Trøndelag Gjeterhundlag. Det vil bli arrangert Kl1 prøve på søndag. De som ønsker å delta på denne må melde i navn på fører og hundens reg.nr. ved påmelding. Prøven er tenkt for de som har liten prøveerfaring.

Vi tilbyr trening og veiledning på alle nivå. Det vil også være en egen «teori» gruppe, hvor de som ikke har hund/har men ikke gammel nok hund, som ønsker å lære mer om gjeterhundtrening kan delta.

Det vil være instruktører og aspiranter fra Sør-Trøndelag Gjeterhundlag, samt innleid instruktør på grunnleggende trening av hund, som står for instruksjon.

 

Overnatting: Det er mulighet for parkering av campingvogn, og sette opp telt. Mulighet for noen få overnattingsplasser på noen setervoller. Dette avklares med Tone Lillebudal

 

Mat:  Det vil være salg av kaffe og kaffebrød på lørdag og søndag. Lørdagskveld blir det grilling. Oppfordrer alle til å benytte seg av tilbudet fra Sokndal gjeterhundnemd, som står for salg av grillmat. Fredag ordner hver for seg mat til grilling eller lignende. Annen mat anbefales å ta med selv.

 

                       Påmelding: Tone Lillebudal, Sokndal gjeterhundnemd.

                               mob.nr 47260917,

                               e-post: t_lillebudal@hotmail.com

                               Frist 12. juni

Om man ønsker å stille med flere hunder, får man ikke mer treningstid enn de som stiller med en hund.

 

Pris:                       Medlem NSG og Sør-Trøndelag Gjeterhundlag 1200,-

                              Medlem NSG 1500,- (Medlemskap Sør-Trøndelag Gjeterhundlag 300,-).

                              Prøveavgift: 100,- pr. start.

                              

 

Ps! Det er bomvei inn til Håkkådalen. Denne betales av den enkelte.

Vi ser frem til en hyggelig gjeterhundhelg sammen med trivelige kursdeltagere.

 

Velkommen!