Adjektivfortelling

Det krøllete weekendkurset

Det var et ufordragelig og heftig weekendkurs på fandenivoldske Frøya. Det var 13 snille deltagere og fem grønne instruktører.

Deltagerne på den regntunge nybegynnergruppa var blaute Oddne, flaue Nanna, snuskete Olav og rampete Tone. De hadde pysete Helle og raske Trude som instruktører. Hundene deres var de minst tullete og blauthjerta noen noen gang hadde sett.

Deltagerne på den søte ”gruppe 2” var: Klebbete Aina, Snikete Mathias, snirklete Raymond, klissete Mona og rosa Elin. Instruktørene deres var illeluktende Svein-Helge og begeistra Kjell Olav. Hundene på denne hårete gruppa var de aller mest voldsomme og snørrete av dem alle.

Til slutt kom den dumme elitegruppa. Den besto av fagre Asbjørn, idiotiske Reidun, oppblåste Kåre Ola og glade Sverre. Instruktøren deres var neddopa Stig-Runar. Hundene deres var de aller mest lettkledde og aller minst hyper-supre av alle på hele det vidunderlige kurset.

Men det var ikke bare frekke deltagere på kurset. Det var også vanskjøta supportere, noen brysomme heiagjenger og fantastiske naboer.

De aller fleste var ganske forelska siden været var helt rasende, men arrangørene rampete Mona og forførende Atle hadde ordnet et bortskjemt telt hvor alle kunne holde seg lydhøre

Etter en bælfeit natt var den første dagen helt tissatrengt. Samme herlige kveld smalet alle seg i det sendrektige teltet nok en gang. Der hørte de på en meget fartsfull og radmager adjektivfortelling skrevet av effektive Guro og vomfylte Susanne.