Program for dagen        

felles kl. 11.00-12.30                                                   

  • Felles del: orientering fra NSG / TSG ved Terje
  • Økonomi i kjøttproduksjon

Lunsj fra kl 12.30 – 13.15 Felles del før lunsj.

SAU kl 13.15 – 15.30

Husløsninger ved Lars Erik Sæterbø.

  •  Logistikk i fjøset
  •  Tilpassninger i eksisterende driftsbygninger,
  •  Innredning.

Foring før parring ved Lars Ivar Fause

 

GEIT 13.15 – 15.30

Kjøttproduksjon store kje

  •  Forprosjekt IHENE i år: resultater praktisk og økonomisk fra produksjon til foredling.
  •  Hovedprosjekt ARKTISK KJEKJØTT 2014 – 2016: muligheter for oppstart av 3 årig prosjekt ved tilstrekkelig interesse.

Nettverk ARKTISK KJE: samarbeid mellom produsenter for kvalitetsproduksjon av store kje / unge geiter