Landslaget består av lagleder Sven Arne Lislegaard, deltagerne i klipping Anne-Lise Haugdal Humstad og Åsmund Kringleland, deltagere i ullhåndtering Jonathan Gerhard Hamaakull og Anne-Lise Haugdal Humstad. Ahenata Leira og Sven Arne Reiersen deltok som dommere i årets VM. Det ble et godt VM med blandede resultater for Norge. Resultatene etter finalene i alle klasser finner du her. 

I ullbehandling slo Anne-Lise til og havnet på en 16. plass, noe som er bedre enn ventet. Jonathan Gerhard kom lenger ned på lista og hadde håpet på et bedre resultat. 

I saueklippingen hadde Anne-Lise en god, en middels og en dårligere runde og endte på 32. plass sammenlagt. Åsmund Kringeland var litt uheldig tidlig i VM, men gjorde en  god innsats og slo flere respektable klippere. Han ble nr 15 i søndagens runde. Med det klatret han oppover og endte til slutt på en 30. plass.

Richard Jones vant i saueklipping og Aled Jones vant ullhåndtering, begge fra Whales.

Vi gratulerer alle norske deltagere med et godt VM, og håper de er motivert for neste VM i Skottland i 2022!

Resultatlistene og mer fra VM kommer i neste nummer av Sau og Geit. Se også landslagets egne bilder og video fra konkurransen på Facebook.

Jonathan Gerhard Haakull, Åsmund Kringeland, Anne-Lise Haugdahl Humstad, Sven Reiersen, Ahenata Leira og Sven Arne Lislegaard. Foto: Sven Arne Lislegaard