Styret ønsker å invitere alle medlemmer, samt eventuelle andre gode dugnadsånder, med til felles dugnad i forbindelse med arrangering av gjeterhundprøver høsten 2018. Om du kunne tenke deg å hjelpe oss, og samtidig ta del i det sosiale innen laget, rop gjerne ut til et styremedlem - i lille Vestfold trenger vi alle hender vi kan få!

Først ut er vår tradisjonelle fylkesmesterskap og distriktsprøve 15.-16. september i Sande i Vestfold.
Det blir rigging av kiosktelt, resultatservice, banesjekk mm. fredagskvelden den 14. september. Prøvene går lørdag og søndag. Her finnes der varierte oppgaver som kan velges og vrakes etter ønske og kapasitet, deriblant; kiosk, kakebaking, utsett/avtak, resultatføring, skriver for dommer, banebygging mm.

Helgen 20.- 21. oktober arrangeres det landsprøver ved Hemnes i Akershus i samarbeid med Østfold og Akershus.
Vestfold har fått tildelt ansvaret for kiosken og beholdning av mat til prøvene lørdag og søndag, samt skal vi bidra med rigging fredag 19. oktober, nedrigging søndag og eventuelle andre oppgaver. Det vil bli arrangert noe sosialt på kveldstid, dermed bys det på en lærerik helg i godt selskap for de som ønsker. Disse prøvene er en del av siste innspurt av Norgesserien, en haug meg dyktige folk og hunder skal knive om poengene for å nå til topps denne sesongen.


Det er ikke slik at det forventes at man kan bidra tre hele, fulle dager ved disse helgene - alle monner drar, og vi setter stor pris på den hjelpen som kan fås, både stor og liten :)