Fredag 14. juli rigga vi stand utenfor SPAR Alvdal og var klar til å dele ut smaksprøver til alle som besøkte midtsommerdagene i Alvdal. Sentrum bugnet av folk som i tillegg skulle ha med seg sommertogets besøk. Vi grilla 3 ulike produkter; urøkt lammepølse, marinerte bogskiver og skiva lammelår. Lammelårskivene marinerte vi sjøl i rødvinsmarinade med kvitløk og timian et døgn før grilling for å oppnå et mørt og smakfullt resultat. Fredagen var det enormt med folk innom, mens det var litt færre på lørdag sjøl om det kom bra med folk på Bygdekvinnelagets frokost kl. 9 i forbindelse med reiseradiosending på togstasjonen. SPAR mente likevel de hadde bedre salg av lammeproduktene på lørdag. Så får vi håpe at mange kjøper lammekjøtt både til grilling og vanlige middager i ukene som kommer.

Inger Os Måntrøen, Britt Guri Nordtun og Birger Steihaug er grillmestere for Alvdal Sau og Geit. Erling Skurdal fra Nortura i fagprat med besøkende på standen vår.

Tor Eggestad og Ola Flaten, Alvdal Sau og Geit, serverer smaksprøver og informerer om produktene, mens Kjersti Norin og Erling Skurdal passer grillen. Sauebonde Hans Bakke har fått med seg kompisene Martin Follstad og Halvor Riseth Granrud i Alvdal Spel- og danselag på litt buskspell i et trivelig hjørne av markedsplassen.

Leder i Alvdal Bondelag, Geir Lohn og Reodor Felgen (Vidar Samuelshaug) smaker på grilla lammelår.