Årsmøte:

Årsmøtet i Sør-Trøndelag gjeterhundlag holdes på Sandmoen kro, onsdag 28. januar 2015, kl. 1900. Innkalling med sakspapirer blir sendt på nyåret. Saker utover ordinære årsmøtesaker, som ønskes behandles på årsmøtet. må meldes styrets leder på e-poststig.runar.stordal@nortura.no, innen onsdag 7. januar. Følgende er på valg: Leder Stig-Runar Størdal, styremedlemmene Olav Langli og Nina Sand og varamedlem Eline Nissestad. Innspill på valget og forslag på kandidater kan rettes til valgkomiteen som består av leder Hans Ivar Stene, Selbu, Thomas Rømma, Klæbu og Trude Hvalryg, Frøya.

Norgesserie:

Styret ønsker at det blir arrangert Norgesserie i Sør-Trøndelag i 2015. Lag som ønsker et slikt arrangement kan melde sin interesse til styret. Vi er åpen for at lokallag kan arrangere dette alene, som et samarbeid mellom flere lag, eller som et samarbeid med fylkesgjeterhundlaget.

Gjeterhundprøver i 2015:

NSG har bestemt at alle gjeterhundprøver skal gå gjennom fylkeslaget, som kan delegere dette videre. Sør-Trøndelag Sau og Geit har etter forslag fra Sør-Trøndelag gjeterhundlag vedtatt at følgende kan stå som arrangerer av gjeterhundprøver i Sør-Trøndelag i 2015:

-        Sør-Trøndelag Sau og Geit

-        Sør Trøndelag gjeterhundlag

-        Alle lokallag av NSG

-        Alle gjeterhundlag underlagt NSG.

Er det noen lag som allerede nå har planer/tanker om å arrangere prøver, bes disse melde inn dette. Spesielt hvis noen ønsker å arrangere prøver i vinter.

Kurs:

 

Vi vil følge opp fjorårets serie med vinterkurs. Mer info om dette og andre kurs, kommer etter hvert.

 

Vennlig hilsen

For Sør-Trøndelag gjeterhundlag

Stig-Runar Størdal

leder