Norgesmesterskap

Vi hadde tre plasser på årets NM, Thomas Rømma med Boss, Dag Owe Løvø med Bror og Nina Sand med Jeff. Kvalifisering fredag og lørdag og finale på søndag. Prøvene ble dømt av to dommere, noe som gav maks poengsum på 220 poeng.

Bildet: Jeff og Nina på agdenesprøven tidligere i høst.

Nina og Jeff gikk første kvalifiseringsdag. De hadde ikke dagen, Jeff tok ikke venstrekommandoene så både inndriv og driving ble dårlig. Gikk ut på tid i singlinga og endte på 33. plass med 112 poeng.

Bildet: Boss

Andre kvalifiseringsdag gikk Thomas og Boss først av våre. Boss stoppet ett par ganger på utgangen og tapte mye på det. Resten av løpet gikk greit, tapte litt på inndriv og driving men hadde ett veldig godt nærarbeid (deling, kve og singling). De endte opp på 27. plass med 164 poeng.

Dag Owe og Bror var siste sør-trønder ut. De gikk ett veldig godt løp. Var uheldig med delinga og tapte litt der, og endte på 9. plass med 181 poeng, ett fattig poeng unna finale! 

Bildet: Dag Owe og Bror på prøve i Klæbu tidligere i høst

Gratulerer til Dag Owe med ei kjempegod plassering! 

 

Norgesserie 2014.

Vi har også hatt 8 ekvipasjer til start i norgesserien. Desverre ingen som nådde til finale i år, men vi har hatt flere gode plasseringer på enkelt-prøver, og sammenlagt kryper sør-trønderne også opp på lista.

Beste sammenlagt ble Thomas og Boss på 55. plass, en god prestasjon med tanke på at det totalt har deltatt over 200 ekvipasjer i årets norgesserie! De deltok på alle tre helgene og fikk en 6. plass på Verdal som beste individuelle prøve.

Dag Owe og Bror endte på 68. plass. De deltok alle tre helgene og fikk en kjempegod 3. plass i Lundegrend som beste individuelle prøve.

Dag Owe og Ianto kom på 92. plass. Gikk alle tre helger med 13. plass i Lundegrend som beste individuelle prøve.

Nina og Jeff kom på 94. plass. Deltok på de to første helgene og hadde en 10. plass på Verdal som beste individuelle prøve.

Thomas Rømma og Mac endte på 129. plass. Deltok på de to første helgene med 16. plass på Verdal som beste individuelle prøve.

Kåre Ola og Tom kom på 156. plass. De gikk ei helg med 25. plass på Verdal som beste individuelle prøve.

Trude og Bjork kom på 165. plass. De gikk de to første helgene med 30. plass på Verdal som beste individuelle prøve.

Kåre Ola og Ben endte uten poeng sammenlagt, deres beste individuelle prøve var på Verdal med en 32. plass.

Gratulerer med gode plasseringer, neste år må vi vel satse på å nå noen finaler folkens??