I Sau og Geit nr. 5/16 fortalte en begeistret Kolberg om CapTech - en teknologisk nyvinning som gjør det mulig å forlenge holdbarheten på fersklagret kjøtt med 100 dager - og "flytte" store volumer kjøtt fra en overskudds- til en underskuddsperiode. Med andre ord; en teknologi skreddersydd for lammekjøttmarkedet. Høsten 2017 ble dette så tatt i bruk. På svinekjøtt!!  Kjøttvaren med den definitivt jevneste tilførselen gjennom året. 

Hva sier Kolberg nå - vil CapTech bli tatt i bruk på lam i høst? Les hva han svarer i Sau og Geit nr. 4/18...

I nr. 4/18 finner du også mer om:

* Hvor lite grovfôr du kan greie deg med i vinter?
* Tiltak mot fluelarveangrep
* Skilleanlegg: Sparer sauebøndene i Os for tre mil med sauedrift
* Leserundersøkelse: Sau og Geit på rett vei!


CapTech - i bruk på lammekjøtt i høst,
Arne Kristian Kolberg?

Sau og Geit nr. 4/18 sendes i disse dager ut til medlemmene  - i papirutgave. Men er du medlem i NSG kan du også  klikke deg inn  på www.nsg.no, på linken "Medlemsbladet", logge du deg inn med medlemsnummeret og lese hele bladet på nett.  Er du ikke medlem, men ønsker å lese bladet, kan du selv ordne medlemsskap via www.nsg.no. Du kan også kontakte lokallaget, fylkeslaget - eller NSG sentralt på 23 08 47 70. Eller du sender oss en e-post om dette på nsg@nsg.no