Norsk geitmelkproduksjon har vært gjennom en betydelig forvandling. Kirsti Skrattegard og Morten Risvang er blant de som har lykkes godt. Noe av forklaringen ligger i at ytelsen pr. geit ligger ca. 20 % og pr. 1.gangskjeer på ca. 40 % over snittet i greitekontrollen. 

I økonomianalysen i Sau og Geit nr. 4 kan du lese mer om hvorfor Skrattegard og Risvang lykkesil løsninger. I samme utgave finner du også mer om:

* Hvor lite grovfôr kan du greie deg med til vinteren? 
* Nye forskrifter fra Mattilsynet om flytting av småfe.
* Småfenæringen: Største sektor i norsk landbruk

* Tiltak mot fluelarveangrep
* Skilleanlegg: Sparer sauebøndene i Os for tre mil med sauedrift
* Leserundersøkelse: Sau og Geit på rett vei!

Medlemsbladet Sau og Geit sendes gratis ut til hovedmedlemmene i Norsk Sau og Geit  - som en integrert del av medlemsfordelene. Er du medlem kan du også  klikke deg inn  på www.nsg.no, på linken "Medlemsbladet", logge du deg inn med medlemsnummeret og lese hele bladet på nett.  Er du ikke medlem, men ønsker å lese bladet, kan du selv ordne medlemsskap via www.nsg.no. Du kan også kontakte lokallaget, fylkeslaget - eller NSG sentralt på 23 08 47 70. Eller du sender oss en e-post om dette på nsg@nsg.no.


Kirsti Skratttegard og geitene har i sommer kunnet nye flotte dager i seteregrenda
Vallo ved Bvatn øverst i Hallingdalen