• Kjøtt på timeplanen, over hele landet - det er noe vi småfebønder er tilhengere av. På Vikeså skole i Bjerkreim fikk elevene en praktisk demonstrasjon av hvordan vi slakter småfe, og dermed gjør beitemark til veldig god  menneskemat.

  • 25 bønder står bak Fjellam fra Ryfylke, og gjør stor suksess med samarbeidet. I fjor leverte det lokale samvirkeselskapet 4500 lam, og etter beitesesongen i år ville kunder ha minst 10 000 lam. Les om hvordan egne merkevarer og andres merkevarer kan gjøre hele markedet bedre.

  • Klima og bærekraft er ikke alltid samme ulla. Men en ny norsk trend gjør mye for at ullklær skal få samme status som lokalmat - også som trendy moteplagg. Kanskje vi her hjemme kan imponere hele verdens moteindustri?

  • Miljøet for gjeterhunder er ikke like stort i alle deler av landet vårt. Men med godt kameratskap og sterk vilje er det nå blitt et skikkelig løft i Finnmark, med fylkesmesterskap neste år som mål.

Les dette og mye mer på Mine sider! 

MIN SIDER