Julebord 2018
Påmelding og program for julebord.
Hordaland Sau og Geit
Program og reiserute fagtur til Sand i Ryfylke med Julebord 14. - 16. des.
Buss frå Arna stasjon fredag 14. desember kl. 15.00
Halhjem 15.30
Stord 16.15
Ølen 17.15
Sand 18.30
Program fredag:
Kl. 20.00. Kveldens 2 retters middag / buffet og kaffe
Pris for opphald:
Fredag til søndag i dobbeltrom pr. person: kr. 1575.-
Fredag til søndag i e. rom: kr. 1860.-
Lørdag til søndag i dobbeltrom pr. person: kr. 850.-
Lørdag til søndag i e. rom: kr. 985.-
Prisen inneholder:
- Overnatting på enkelt/dobbeltrom med frokost
- Julebuffet med pinnekjøtt, ribbe, kalkunbrust og lutefisk med alt som hører til.
- Stort dessertbord med tilhørende hjemmebakte julekaker, nøtter og sjokolade.
- Dans til levende musikk (Norsk)
PS: Lunsj laurdag og dei som blir med på ølsmaking kjem i tillegg til prisen.
Program lørdag:
- Frukost
- Kl. 09.30 – 15.00 Utflukt:
- Kl. 09.30 Gruppa reiser med buss til besøk Anne og Bjarne Østerhus, Helgelandsvegen 200, 4233 Erfjord. Her har dei har mjølkeproduksjon og 150 vinterfôra sau av rasen NKS/Kvit spel/farga spel.
Kl. 12.00 Mo Laksegard https://www.molaks.no/ – lunsj og omvisning med ølsmaking.
Pris for lunsj kr. 275.- pr. person og kr. 195.- pr. peron for omvisning og ølsmaking.
For dei som ikkje er med på utflukt lørdag må kjøpe lunsj sjølv.
Tilbake til hotellet ca. kl. 15.00
- Kl. 18.00 – 18.30 Samling for ein "Aperitiff"
- Kl. 18.30 … Julebord.
Program søndag:
- Lang og god frukost før heimreise.
- Avreise frå hotellet kl. 11.00
Sjå hotellet sin internettsider; www.ryfylkefjordhotel.no
Påmelding til Kjetil Rødland , e-post kjetil.rodland@tverberg.com.