Hordaland Sau og Geit                             

 

 

 

Program og reiserute fagtur til Sand i Ryfylke med Julebord 14. - 16. des.

 

Buss frå Arna stasjon fredag 14. desember kl. 15.00 

Halhjem 15.30

Stord 16.15

Ølen 17.15

Sand 18.30

Program fredag:

Kl. 20.00. Kveldens 2 retters middag / buffet og kaffe

 

Pris for opphald:

Fredag til søndag i dobbeltrom pr. person: kr. 1575.-

Fredag til søndag i e. rom:                           kr. 1860.-

Lørdag til søndag i dobbeltrom pr. person: kr. 850.-

Lørdag til søndag i e. rom:                          kr. 985.-

 

Prisen inneholder:

  • Overnatting på enkelt/dobbeltrom med frokost
  • Julebuffet med pinnekjøtt, ribbe, kalkunbrust og lutefisk med alt som hører til.
  • Stort dessertbord med tilhørende hjemmebakte julekaker, nøtter og sjokolade.
  • Dans til levende musikk (Norsk)

 

PS: Lunsj laurdag og dei som blir med på ølsmaking kjem i tillegg til prisen.

 

Program lørdag:

  • Frukost
  • Kl. 09.30 – 15.00 Utflukt:

 

  • Kl. 09.30 Gruppa reiser med buss til besøk Anne og Bjarne Østerhus, Helgelandsvegen 200,      4233 Erfjord. Her har dei har mjølkeproduksjon og 150 vinterfôra sau av rasen NKS/Kvit spel/farga spel.

 

Kl. 12.00 Mo Laksegard https://www.molaks.no/  – lunsj og omvisning med ølsmaking.

Pris for lunsj kr. 275.- pr. person og kr. 195.- pr. peron for omvisning og ølsmaking.

 

For dei som ikkje er med på utflukt lørdag må kjøpe lunsj sjølv.

 

Tilbake til hotellet ca. kl. 15.00

 

  • Kl. 18.00 – 18.30 Samling for ein "Aperitiff"
  • Kl. 18.30 … Julebord.

 

Program søndag:

  • Lang og god frukost før heimreise.
  • Avreise frå hotellet kl. 11.00

 

Sjå hotellet sin internettsider; www.ryfylkefjordhotel.no

 

 

Påmelding til Kjetil Rødland , e-post kjetil.rodland@tverberg.com.