NB! På grunn av Corona situasjonen er det visse forhonds regler som må følges. Det vil ikke bli servert kaffe, så husk å ta med dette selv. Husk å si ifra om at du kommer til treningen. Hold 1 meters avstand til hverandre og Hunder oppstalles i bil utenom når den enkelte hund er i trening eller må luftes.

Treningsbaner 2020

Stod: Hos Egil Syversbråten og Siv Hilde Bulling. Fin treningsbane med en liten skogflekk for litt ekstra utfordringer. Følg med på facebook gruppen "Gjeterhund. opptrening av arbeidshund." Der blir det lagt ut ved eventuelle fellestreninger eller endringer av treninger. Mulighet for veileding av instruktør på disse treningene. 
Kontaktperson Egil Syversbråten tlf 41287261

Meråker: Her blir det foreløbig ingen faste fellestreninger. Men ved interesse for å trene hund kan man kontakte Bjørn Cato Størseth på tlf 91799118. 

Verdal: Fellestreninger  hos Kari Anne, i Leksdal i Verdal på onsdager kl 19.00, gi beskjed om du kommer i forkant av trening. Anbefaler å følge med på facebook siden "Gjeterhund i Trøndelag" eller siden "Bergan gård . Verdal" for eventuelle endringer. Fin bane med fine sau til å trene unghunder. Er også ei rundkve tilgjengelig.  Ved ønske om å trene utenom fellestreninger kontakt Kari-Anne. 
Kotaktperson, Kari-Anne Hansen Green tlf: 47650272.

Levanger, Åsmoen:
Frol sau og geit har sau tilgjengelig på treningsbanen på Åsmoen. Banen er åpen for samtlige til å trene når man vil. Men VIKTIG å skrive i boka i brakken for vær gang man er der å trener. Det er også VIKTIG at alle er påpasselige med å lukke grinda etter seg når man er ferdig trent. Håper alle respekterer dette slik at vi kan fortsette å bruke den fine treningsbanen. Her står det kve, porter og påler oppe til en hver tid, så man har mulighet til å trene rettet mot prøver.
Ta kontakt med Morten Monkeby  hvis det skulle være noe man bør varsle eier av sauene om. Spesielt hvis sauene er skadet!

Håper å se mange nye og gamle ansikter på fellestreningene frammover. Alle er velkommen!