Nord Trøndelag gjeterhundlag arrangerer kurs med istruktør Anne Kari Veikleenget sammen med Verran gjeterhundlag og Stjørdal og Meråker gjeterhundlag. Det vil bli 2 kurs som holdes over to dager. Medlemmer i NTGL vil få første prioritet under uttagelse av kurs deltagere, samt at det blir redusert kursavgift for medlemmer. Det vil også være åpent for observatører å følge med på kurset. Lokallagene stiller med mat og kaffe salg. Frist for å melde seg på kurset er 10.juni. Når man har fått bekreftet kursplass er fristen for betaling 1 uke i forkant av kurset. De som ikke betaler innene fristen mister automatisk plassen. Håper mange har lyst til å melde seg på for å lære mer om gjeterhundarbeidet! Både nybegynnere og de litt mer erfarne er hjertelig velkommen til å melde seg på.


Pris:
Medlemmer: 1000,-
Ikke-medlemmer: 1800,-
Observatører: 300,-

Det vil bli sendt ut informasjon om kontigent fortløpende slik at de som ønsker å melde seg inn som medlemmer får gjort det før kurset går.
 

Verran Gjeterhundlag vil arrangere kurs helgen 23.juni-24.juni. Påmelding til Ketil Løvseth på tlf: 97003012.

Stjørdal og Meråker gjeterhundlag vil arrangere kurs 25.juni-26.juni. Påmelding til Synne Lier tlf:45406792 Mail: synne-lier@hotmail.com

 

Med vennlig hilsen
Styret NTGL