På arrangerte fellestreninger kan alle som ønsker komme å trene hunden sin. Er man intressert i å komme å se på og slå av en prat med andre som også elsker gjeterhund er man også velkommen. Det er et ønske om at man melder seg inn i Nord Trøndelag gjeterhundlag ved flittig bruk av treningsbanene. Du kan lese om medlemskontigenten under "Nyheter og aktuelt".  Kan være lurt å følge med på facebook på gruppen "Gjeterhund i trøndelag" eller siden "Nord Trøndelag gjeterhundlag" evt ta kontakt med kontaktpersonene for hvert sted for å få med seg om noen treninger er avlyst. 

NB! På grunn av Corona situasjonen er det visse forhonds regler som må følges. Det vil ikke bli servert kaffe, så husk å ta med dette selv. Det er en maks grense på 20 personer samlet ved private arrangemang, så husk å si ifra om at du kommer til treningen. Hold 1 meters avstand til hverandre og Hunder oppstalles i bil utenom når den enkelte hund er i trening eller må luftes.

Treningsbaner 2020

Stod: Fellestreninger hver mandag fra kl 17.00 og utover kvelden. Dette blir hos Egil Syversbråten og Siv Hilde Bulling. Fin treningsbane med en liten skogflekk for litt ekstra utfordringer. Følg med på facebook gruppen "Gjeterhund. opptrening av arbeidshund." Der blir det lagt ut ved eventuelle endringer av treninger. Mulighet for veileding av instruktør på disse treningene. 
Kontaktperson Egil Syversbråten tlf 41287261

Meråker: Her blir det foreløbig ingen faste fellestreninger. Men ved interesse for å trene hund kan man kontakte Bjørn Cato Størseth på tlf 91799118. 

Verdal: Fellestreninger på torsdager og søndager hos Kari Anne, i Leksdal i Verdal. Fin bane med fine sau til å trene unghunder. Er også ei rundkve tilgjengelig. Torsdager vil treningene være fra kl 18.00 og på søndagene vil treningene være fra kl 12.00 til kl 15.00. Følg med på facebook siden "Gjeterhund i Trøndelag", her vil det bli oppdatert med tanke på endringer av treninger. 
Kotaktperson, Kari-Anne Hansen Green tlf: 47650272.

Levanger, Åsmoen:
Frol sau og geit har sau tilgjengelig på treningsbanen på Åsmoen. Banen er åpen for samtlige til å trene når man vil. Men VIKTIG å skrive i boka i brakken for vær gang man er der å trener. Det er også VIKTIG at alle er påpasselige med å lukke grinda etter seg når man er ferdig trent. Håper alle respekterer dette slik at vi kan fortsette å bruke den fine treningsbanen. Her står det kve, porter og påler oppe til en hver tid, så man har mulighet til å trene rettet mot prøver.
Ta kontakt med Morten Monkeby  hvis det skulle være noe man bør varsle eier av sauene om. Spesielt hvis sauene er skadet!

Håper å se mange nye og gamle ansikter på fellestreningene frammover. Alle er velkommen!